Skip to content

Carregant

Medalla FAD 09

Escrit el 29/04/2009 per admin a la categoria Notícies.
Tags:

fondo-blancoEns han donat una medalla FAD 09 a Indigestió  en reconeixement a la nostra feina i trajectòria. L’entrega s’ha realitzat el 28 d’abril, al FAD.

Literalment el reconeixement es: “Per escriure sobre música, anant més enllà de les ressenyes; per obrir el debat en relació a l’escena musical catalana; per oferir un espai per la opinió dels músics; per apostar per nous formats de concert; per tota una tasca de reflexió sobre la gestió musical de la música independent, que tant enriqueix el nostre país.”

També han estat guardonats aquest any 2009, Antxon Gómez, director artístic; l’Ateneu Barcelonès; Carme Trilla, Secretària d’Habitatge; Roca Design Center; Josep Maria Mestres Quadreny; el cineasta Pere Portabella i l’equip i programació d’Excentric.

A partir d’ara anirem per la vida com el Magic Andreu.

Equip Indigestió.Últims comentaris

  • Bernat: Una precisión. Se “contrata” a músicos para actuar en directo, no para posar como modelos con la...
  • Amós Pérez I Escrig: Una precisión. Palo Alto Market es un evento comercial que consiste en la explotación por parte...
  • Qiman: Molt d’acord amb els punts que expresses en aquest post, un parell de puntualitzacions i aprofundiments només,...
  • Mariví Martín: Salutacions des de València. El vostre escrit m’ha interessat molt. Estaré atenta per a conéixer...

Arxius

Autors

Què és Nativa.cat?

Nativa és una publicació musical editada per Indigestió (abans en paper, ara només a internet), dedicada a la cultura musical de la ciutat de Barcelona. Parlem de música des de la proximitat, des del coneixement immediat dels músics i les seves produccions, del públic i les seves reaccions, i no tant des de la cultura mediàtica global.

Què és Indigestió?

Indigestió és una organització professional, i no-lucrativa, creada el 1995, que treballa, des de Barcelona, per promoure la cultura musical, des de la perspectiva del ciutadà. El nostre eix principal no és la promoció dels artistes o el negoci musical, sinó l’aprofundiment en les relacions entre la societat i els artistes. Ah, i també tenim una medalla del FAD!

Contacte

Mail to info(a)indigestio.com

Donen suport

fesnos_indies

fesnos_indies

mininativa és una publicació d'mininativa subjecta a una llicència Creative Commons ( BY NC ND )